BejelentésPárkapcsolati Mentőöv
Ide kerül a szlogen, amit megszavaztok

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Keresés a honlaponHírek
Személyes tanácsadás

Személyes tanácsadásra lehet jelentkezni már a parmento.mail@gmail.com e-mailen is.

tovább >>Párkapcsolati MentőövÜdvözöllek Kedves Látogató!Ezt a honlapot azért hoztam létre, hogy segítséget nyújtsak azoknak, akik az életükben a párkapcsolat területén nehézségekkel kerültek szembe.

Sajnos manapság nem sok jó példát látunk boldog párkapcsolatokra. Nem látni túl gyakran boldog házasságokat és boldog élettársi kapcsolatokat sem. Az élet, a TV, a hírek, az újságok mind azzal vannak tele, hogy milyen magas a válások aránya, ki hogyan csalta meg, mennyi idő után hagyta el a párját, és az együtt élőkről is kiderül, hogy azért náluk sincs minden rendben, igazából nem érzik jól magukat együtt.

Az emberek többsége amikor párt keres azt sem tudja, hogy hol kezdjen hozzá. Sokan a szerelemre várnak, de nem tudják mi az, és hogy fogják megtalálni. Mások már a szerelemből is kiábrándultak, és csak úgy próbálgatnak.

A legnagyobb probléma az, hogy szinte nincs is olyan ember, akinek az életében lenne legalább egy olyan tapasztalat ami azt mutatná, hogy egy párkapcsolat boldog is lehet. Sehol egy valódi pár, akikről mélyebb vizsgálódás után is azt mondanánk, hogy „Szerintem ők boldogok lehetnek.”

Ezek után az ember elég nehezen jön rá, hogy neki mit is kellene tennie ahhoz, hogy a boldogságra egyáltalán esélye lehessen. Rengeteg rossz életút és rossz kapcsolat van előttünk, ezért időről időre elhisszük, hogy a divatos szingli élet lehet a megoldás. De amikor egyedül van az ember, és szívét marcangolja a magány, akkor ez sem tűnik olyan rózsás megoldásnak.
Nem is az!

Az ember alapvetően társas lény, csak akkor érzi jól magát, ha van egy TÁRSA.
Ha pedig van egy társa, akkor attól szeretne megkapni egy-két dolgot, és ha ez nincs meg akkor hiába van a társ is, ugyanúgy rosszul érzi magát, mint amikor nincsen. /Vagy rosszabbul.../

Mit tegyen hát az ember?

Ezek miatt a problémák miatt döntöttem úgy, hogy ezen a honlapon keresztül is próbálok segíteni azoknak, akik a BOLDOGSÁG reményét még nem vesztették el, és valami megoldást keresnek.
Igyekszem sok adatot itt a honlapon leírni, de sajnos legtöbb esetben nem az elméleti tudás hiányzik, hanem a gyakorlati megvalósítás bizonyul lehetetlen feladatnak. Hogyan csinálja meg az ember, mikor ideges, mikor fáradt, mikor ő is szeretetre vágyik, mikor már nem biztos a párjában, mikor az önbizalma romokban hever...

Ezekre megoldást a tanfolyamaimon, illetve személyes tanácsadás keretében tudok adni.

Keress meg nyugodtan!


Magyar Dica
Párkapcsolati Mentőöv


Kapcsolatfelvétel

Üzenőfal


Név:

Üzenet:


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!